London apartment interior 1 - Light-Filled Contemporary Apartment With Amazing London View

Light-Filled Contemporary Apartment With Amazing London View

Canaletto by WOMO architects, adjacent to the Regents Canal, sits on the doorstep of Tech City and at the heart of four of London’s most dynamic districts: Islington, Clerkenwell, Shoreditch and the City, with their plethora of diverse shops, galleries and restaurants. Overlooking London, this apartment’s light-filled interior seamlessly connect to spacious terraces and the […]


unique contemporary to a classic space in stockholm - Unique Contemporary To a Classic Space in Stockholm

Unique Contemporary To a Classic Space in Stockholm

Can A Traditional Space Become Modern? This apartment in Stockholm designed by Tina Bergman is a great example of  how to Design a Modern Space for a Traditional Building. Tina Bergman Architect is a London based architectural practice with projects mainly in Sweden and the UK.   The post Unique Contemporary To a Classic Space in Stockholm […]


1565957224 788 creative uses for wooden shingles in contemporary architecture - Creative Uses for Wooden Shingles in Contemporary Architecture

Creative Uses for Wooden Shingles in Contemporary Architecture

Today wood shingles are not as common as they used to be mostly given the fact that they’re more susceptible to fire than the other materials. At the same time, they have a very distinctive look and they’re ideal for making the roofs and walls of buildings look a bit rustic without seeming outdated. Historically, […]


beautiful contemporary eclectic penthouse full of contrasts - Beautiful Contemporary Eclectic Penthouse Full Of Contrasts

Beautiful Contemporary Eclectic Penthouse Full Of Contrasts

The different materials and contrasts created add an eclectic and contemporary touch in this  penthouse designed by The Room Studio. An integral project of interior design, decoration and execution of 300 m2 in which have been obtained wider, luminous and open spaces. In the central area of ​​Barcelona, ​​the owners wanted to optimize the existing space […]